Vertrekkersdag

Vijf jaar geleden hebben we met potlood een kruisje in onze agenda’s gezet voor onze reis naar de andere kant van de oceaan. Dat kruisje komt steeds dichterbij. En alles wordt steeds concreter. Andere boot, EHBO-training, vaarbewijs halen….komt meer bij kijken dan ik had gedacht.

En eindelijk mochten we dan ook naar de vertrekkersdag van de vereniging Toerzeilers.
Frank (mijn man) volgt het al jaren via allerlei blogs en het blad Zeilen, maar nu waren we er echt live bij.
Leuk om met mensen te praten die snappen waar je het over hebt en niet hoeft uit te leggen dat je “midden op zee echt geen anker kunt uitgooien…”. Ook fijn om te horen dat het voor iedereen toch ook wel spannend is. En ook heel prettig om te leren van ervaringen van anderen over bijvoorbeeld de proviandering van je schip. Volgend jaar deze tijd zijn we al onderweg richting Carieb. Het kruisje in de agenda komt in zicht!20161112-dscf3115

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s